Selskapslokale

Planlegger du julebord – eller kanskje en julelunsj – for venner, kolleger eller forretningspartnere?

Er du opptatt av god mat? God drikke? Er miljøet og stemningen en viktig del av ditt arrangement? Da har vi det perfekte stedet for deg!

Midt på Karl Johan og rett over gaten for Norges største julemarked, Jul i Vinterland, finner du en liten bit av Italia – med en dash av jazz og funk – og et lite hint av Gatsby. Brødrene Bergh er oppfyllelsen av (minst) tre gode ønsker til jul der vi ligger som det deiligste smørøyet i hele Norges paradegate. Midt mellom Slottet og Stortinget har vi tatt med oss det beste i livet inn i smukke og elegante lokaler som innbyr til å nyte tilværelsen.

Hos Brødrene Bergh er vi ekstra glade i det italienske. Og spesielt har vi en forkjærlighet for den perfekte italienske pizzaen. Siden vi liker å smake litt av alt, lager vi våre pizzaer i størrelse som gjør at man fint kan la seg friste av flere varianter. Vi er rett og slett veldig svake for det vi kan beskrive som italiensk tapas, med muligheter til å la sansene få leke.

For de som ønsker mer tradisjonell, norsk julemat har vi flere deilige fristelser å tilby. Se vår julemeny og finn din favoritt!

Når det gjelder hva som skal i glasset, er du i trygge hender hos oss. Vårt utvalg av viner er vi med god grunn stolte av. Hvitt, rødt, rosé eller bobler? Til mat eller alene? Et glass eller dele en flaske? Vi har alt fra det tørre til det friske og freidige. Og om du foretrekker øl i glasset skal vi ikke være noe dårligere der – uansett preferanse, så skal vi gjøre deg fornøyd. Hva med en cocktail før maten? Eller til å runde av måltidet? Våre bartendere vil med kunstnerisk finesse og teknisk bravur trylle frem godsaker som tilfredsstiller enhver gane. Cin cin!

På Brødrene Bergh legger vi til rette for at du og dine gjester skal kunne skrive julehistorier som minnes med glede. Julelunsj, julemiddag eller det tradisjonelle julebordet. Om dere er to, fire, femten eller hundreogfemti: vi skreddersyr menyen og opplevelsen slik at du blir julestjerna blant kolleger, venner og familie når du booker julearrangementet hos oss.

Om du ønsker en førjulsstund med særpreg og klasse – garantert fri for julestress: da er vi her for deg.

Buon appetito – salut – buon natale!

Hvorfor velge Brødrene Bergh for ditt julebord?

  • Unike lokaler: Store og luftige, samtidig intime og varmt innbydende lokaler gir rom for at du kan skape din stemning slik du vil ha den. Hviskende elegant, men trivelig og upretensiøst – kom som du, vær den vil. Danse til live jazz eller funky dj-set, nyte eventyrlige cocktails i et smykke av en bar, eller med senkede skuldre skue utover det yrende livet på Karl Johansgate fra mezzaninen? Her er det mulig for alle til å finne sitt sted.
  • Fleksibilitet: Om du ønsker et bord, et langbord, mezzaninen eller hele huset: vi justerer etter dine ønsker. Kjøkkenet er åpent fra 11:30 til sent på kveld så du kan selv bestemme om det skal være en tidlig julelunsj eller et julebord som varer til byen stenger for natten.
  • Aktiviteter: Vi har lydanlegg, mikrofoner og kan rigge til både for DJs og live musikere: du ønsker – vi leverer.
  • Underholdning: Live musikk og DJs, lyden av gode samtaler, latter og livet: den unike stemningen er du med på å skape.
  • Ekspertise: Vi vet at det er de små tingene som teller. Så ingen detalj er uviktig når vi vil etterstrebe å gjøre ditt julebord minneverdig.
  • Ingen skjulte gebyrer: Når du arrangerer julebord hos Brødrene Bergh, betaler du kun for mat, drikke og valgte aktiviteter.

Matutvalg på Brødrene Bergh: En smak av Italia

På Brødrene Bergh får du så absolutt et snev av Italia midt i Oslo. Vi elsker rett og slett både Italia og pizza.

En god pizza krever sin baker og sitt håndverk. Bak våre pizza ligger mye kjærlighet og omtanke. Vi bruker kun de beste råvarer – både i deigen, sausen og toppingen. Når deigen er satt kaldheves den i to døgn. Dette gjør at gjærsmaken slipper og deigen smaker bedre. Sausene våre er godt balansert og laget av ferske råvarer. Våre pizzaer har tynn deilig bunn og knasende sprø skorpe.

Jul er engang jul, og få ting skaper mer julestemning enn de rette duftene og smakene. For de som vil ha de norske juletradisjonene på tallerkenen, så har våre dyktige kokker satt sammen flere smaksrike alternativer. Og vi er like nøye på ingredienser og kvalitet her som i alt annet vi gjør.

En viktig del av et godt måltid serveres i glass. Vi har et rikholdig drikkekart med et mangfoldig utvalg viner vi er stolte av, et raust tilbud som tilfredsstiller de mest kresne øl-elskere, spennende cocktails og drinker – noe for enhver smak og anledning!

Har du eller dine gjester spesielle matpreferanser eller allergier? Frykt ikke! Vårt talentfulle kjøkkenteam sørger for at alle får et smakfullt og trygt måltid. Har du helt spesifikke ønsker – fyll inn dine ønsker i kommentarboksen under, så finner vi ut av det sammen.

Det er alltid stor pågang for julebordbestillinger så det kan være lurt å være tidlig ute med bookingen.

Vi ønsker deg en strålende jul!

Våre menyer (streetfood buffet: 455,- per person / Pizzabuffet: 345,- per person)

Kapasitet på Brødrene Bergh (sittende/spisende):

  • Restaurrant, sittende: 100 pers
  • Restaurrant, stående: 150 pers
  • Mezzaninen (delvis lukket): 50 pers
  • Uteservering, sittende: 30 pers

Resta deles inn i soner tilpasset grupper på forskjellig størrelse. Skriv hvor mange dere er, og vi finner den beste løsningen sammen med deg/dere.

Fasiliteter:

  • Lydsystem
  • Mikrofoner
  • Wifi
  • DJ
  • Mulighet for artist/band