Hva skjer

Hva skjer?

Live Jazz i Oslo sentrum hver uke!

Stemningsfull jazzmusikk

Jazz og mat er to ting som hører særs godt i sammen. For å sikre deg bord til våre jazzkvelder er det lurt å booke bord her!

Vi har i flere år servert stemningsfull jazz til folket, og er definitivt jazzklubben i Oslo du bør stoppe innom.

Torsdager

Vi byr på stemningsfull jazzmusikk, midt på Karl Johan. Hver torsdag inviterer vi til glad, levende jazzmusikk med Simple Jonny’s Easy Jazz Band. Bandet spiller fornøyelig jazzmusikk av høy kvalitet og er et kjent navn på Oslos Jazz Scene.

Disse guttene vet hvordan de skal skape god stemning og få deg i godt humør. De gir deg det beste feelgood-låtene fra 1921 til 1949.

Fredager & lørdager

På Bb scene ønsker vi å tilgjengeliggjøre levende musikk som folk flest gledes av. Vi plukker musikere fra den norske jazz diasporan og lar de fremføre det de brenner for. I et lokale der musikk, dans og drikk møtes og skaper et, for oslo, unikt atmosfære.

På Bb scene skaper vi et rom der Django Reinhardt, Jelly Roll Morton, Fats Waller og Louie Armstrong hadde gledet seg til å opptre, en av de beste plassene til å oppleve jazz i Oslo!

Hva er jazz?

Jazz er et samlingsnavn for afro-amerikansk musikk med stort innslag av improvisasjon. På Bb Scene ønsker vi å fokusere på tradisjonell jazz (tradjazz) og swing, to av de eldste under-sjangrene i jazz familien.

Fakta om jazz

Jazz betraktes nå som «fin» kultur, hvilket er ironisk med tanke på at den føddes i New Orleans bordeller.

Klar, ferdig, jazztid!