Mat

Restaurant

Vi elsker rett og slett både Italia og pizza.

Italiensk pizza

I restauranten til Brødrene Bergh får du så absolutt en snev av Italia midt i Oslo. Vi elsker rett og slett både Italia og pizza.

En god pizza krever sin baker og sitt håndverk. Bak våre pizza ligger mye kjærlighet og omtanke. Vår deig lages med italiensk proteinsterkt tipo 00 mel. Dette er det ultimate mel for baking av pizzabunn. Når deigen er satt kaldheves den i to døgn. Dette gjør at gjærsmaken slipper og deigen smaker bedre. Deigen blir også lettere og kjevle ut og forme. Sausene våre er godt balansert og laget av ferske råvarer. Våre pizzaer har tynn deilig bunn og knasende sprø skorpe.

På menyen har vi klassiske pizza såvel som pizza med kombinasjoner med mer særpreg. Ikke prøvd kebabpizza? Det kan vi anbefalte;) Topping her er både pikant og spennende. Vi serverer hvite og røde pizzaer. En god italiensk pizza skal være som som hånd i hanske hvor bunn og topping utfyller hverandre. Vi er derfor særs opptatt av den perfekte balansen mellom pizzabunn og topping. Vi vil at våre pizzaer skal gå igjennom nåløyet til en ekte italiensk pizza chef.

Hvilken pizza er vår favoritt? Fire oster, den bestiller vi igjen og igjen. Buon appetito!

Våre pizzaer kommer i porsjonsstørrelse, men vi lover du bli mett;) Bestill bord her

Bilde av Simple Jonny's

Hva skjer?

Hver torsdag inviterer vi til glad, levende jazzmusikk med Simple Jonny’s Easy Jazz Band.

Les mer!