Laster Arrangementer

19

mai

Bb Scene // Majken Christiansen

19 mai. kl 21:30 - kl 23:30

Bilde av Majken Christiansen

Detaljer

Brødrene Bergh

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

19 mai. kl 21:30 - kl 23:30

Majken Christiansen synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være én av de største inspirasjonskildene. Men Majken gjør sine ting med et åpent og oppdatert uttrykk, og uansett hva hun synger, så fortolker og formidler hun de tidløse tekstene og melodiene fra The American Songbook med varme, ærlighet og overbevisning.

Majken kommer opprinnelig fra København. Siden midten av 1990-tallet har Majken vært Danmarks mest populære swingjazz-sangerinne. Hun har gjort utallige konserter, har spilt inn flere plater, og har egen dansk fanklubb! Siden 2001 har Majken bodd i Oslo, der hun bl.a. er solist med Norges mest profilerte storband og militærorkestre og har turnert mye for Rikskonsertene.

Med en så allsidig kvartett fra Norge, er Majken Christiansen et perfekt dansk motstykke. Elegant, morsom og sensitiv, men også kraftfull som en ”big fat mama”. Utdannet som skuespiller og sanger i Danmark, Norge og USA, har Majken alt som skal til for å gripe et publikum, det være seg i et teater, i en konsertsal, eller i en liten klubb…
(Erling Wicklund, produsent i NRK)

Majken Christiansen er en fleksibel entertainer. På events og på jazzklubber opptrer hun gjerne i trio-, kvartett- eller kvintett format. Ett av hennes prosjekter er sammen med Morten Gunnar Larsen (piano) og Georg Reiss (klarinett). Hun er også solist og fronter ulike storband.

I 2017 gjorde Majken en rekke større konserter i anledning av markeringen av Ella Fitzgeralds 100 års jubileum.

BOOK BORD HER

Del:
Copied to clipboard