Laster Arrangementer

22

mar

Bb Scene / Marlen Tjøsvoll Kvartett

22 mar. kl 21:30 - kl 02:00

Bilde av Marlen Tjøsvoll fra Marlen Tjøsvoll Kvartett

Detaljer

Brødrene Bergh

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

22 mar. kl 21:30 - kl 02:00

0kr

Marlen Tjøsvoll Kvartett

Marlen har de siste årene markert seg som en av Norges fremste unge jazzsangerinner. Etter utdannelsen ved Berklee College of Music har hun allerede rukket å bli anerkjent her hjemme – ikke minst for sin dype musikalitet og særegne vibrato. Hun har den særegne evnen til å bli ett med musikken på scenen – og å gjøre sangene til sine egne. Marlen er en selvfølgelig artist ved ulike festivaler og arrangementer – i fjor ble hun blant annet prisvinner av Sildajazz prisen 2021.

Kvartetten:

  • Magne Arnesen, Piano
  • Stig Hvalryg, Kontrabass
  • Marcus Lewin, Trommer
  • Marlen Tjøsvoll, Vokal

Konserten er helt GRATIS, bare bli med! Kl. 21:30 – til sent. BOOK BORD HER

Om konseptet Bb Scene:

På Bb Scene ønsker vi å tilgjengeliggjøre live Jazzmusikk som folk flest gledes av. Vi plukker musikere fra den norske jazzdiasporaen og lar de fremføre det de brenner for. I et lokale der musikk, dans og drikk møtes og skaper et, for oslo, unikt atmosfære.

På Bb Scene skaper vi et rom der Django Reinhardt, Jelly Roll Morton, Fats Waller og Louie Armstrong hade gledet seg til å opptre, en av de beste plassene til å oppleve jazz i Oslo!

Spørsmål eller spesielle forespørsler? Ta kontakt: brodrenebergh@resthon.no. Følg oss på sosiale media for å holde deg oppdatert! Facebook / Instagram

Del:
Copied to clipboard