Laster Arrangementer

27

jan

Bb Scene / Bjørn Solli Sings & Swings

27 jan. kl 21:30 - kl 01:30

Bilde av bjørn Solli jazzartist

Detaljer

Brødrene Bergh

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

27 jan. kl 21:30 - kl 01:30

Bjørn Solli Sings & Swings

Bjørn Vidar Solli har vært både en av Norges fremste jazzgitarister og mannlige jazzvokalister i over 20 år. Solli har en solid internasjonal karriere med 10 egne plateutgivelser, en rekke priser og har turnert i godt over 20 land. Da han bodde og jobbet som musiker i New York i 5 år hadde han ofte konserter på kabaretklubber som Metropolitan Room med sitt prosjekt The Mel Tormé Songbook, hvor han hyllet crooneren Mel Tormé. Nå samler Solli et strålende internasjonalt band og henter fram disse låtene igjen og gjester Brødrene Bergh to kvelder i april.

Bjørn Vidar Solli – gitar/vokal
Gabor Bolla – sax
Steinar Nickelsen – Hammond B3-orgel
Emil Norman – trommer

Konserten er helt GRATIS, bare bli med! Kl. 21:30 – til sent. BOOK BORD HER

Om konseptet Bb Scene:
På Bb Scene ønsker vi å tilgjengeliggjøre live Jazzmusikk som folk flest gledes av. Vi plukker musikere fra den norske jazzdiasporaen og lar de fremføre det de brenner for. I et lokale der musikk, dans og drikk møtes og skaper et, for oslo, unikt atmosfære.

På Bb Scene skaper vi et rom der Django Reinhardt, Jelly Roll Morton, Fats Waller og Louie Armstrong hade gledet seg til å opptre, en av de beste plassene til å oppleve jazz i Oslo!
Spørsmål eller spesielle forespørsler? Ta kontakt: brodrenebergh@resthon.no. Følg oss på sosiale media for å holde deg oppdatert! Facebook / Instagram
Del:
Copied to clipboard