Laster Arrangementer

25

mar

Bb Scene // Frode Kjekstad Kvartett feat. Miriam Paulsen

25 mar. kl 21:30 - kl 23:30

blide av jazz artister frode & miriam

Detaljer

Brødrene Bergh

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

25 mar. kl 21:30 - kl 23:30

Bb Scene ønsker Frode Kjekstad Kvartett og Miriam Paulsen velkommen!

Frode Kjekstad er en av landets beste jazzgitarister som har opptrådt på de legendariske klubbene Ronnie Scott’s i London og Smoke i New York. Den 48 år gamle musikeren og gitar-pedagogen har gitt ut fire album i eget navn sammen med storheter som Dr. Lonnie Smith, Eric Alexander og Alberto Marsico, m.fl.

https://en.wikipedia.org/wiki/Frode_Kjekstad

Miriam Paulsen har alltid hatt en fascinasjon for «de gamle» jazzsangerne Peggy Lee, Ella Fitzgerald og Julie London.

Frode og Miriam har gjort flere jazz-turnéer, blant annet under Bærum Jazzfestival i september 2022. For tiden jobber hun med repertoaret fra den såkalte «The American Songbook», med kjente og mindre kjente perler fra jazzhistorien.

_____

Med hardtswingende og groovy Tobias Bergstrøm på gitar, og bassist Andreas Dreier, er det duket for en særdeles swingende konsert.

Repertoaret vil bestå av standardlåter, men også noen spennende overraskelser kan publikum vente seg. Her går det både fort og sakte, alt fra heftig og groovy swing til vakre ballader – og det meste imellom. Med sitt breie nedslagsfelt har dette bandet vist at det fungerer meget godt i mange ulike sammenhenger!

Konserten er helt GRATIS, bare bli med! Kl. 21:30 – til sent.

Om konseptet Bb Scene:
På Bb Scene ønsker vi å tilgjengeliggjøre live Jazzmusikk som folk flest gledes av. Vi plukker musikere fra den norske Jazz diasporan og lar de fremføre det de brenner for. I et lokale der musikk, dans og drikk møtes og skaper et, for oslo, unikt atmosfære.

På Bb Scene skaper vi et rom der Django Reinhardt, Jelly Roll Morton, Fats Waller og Louie Armstrong hade gledet seg til å opptre, en av de beste plassene til å oppleve jazz i Oslo!

Spørsmål eller spesielle forespørsler? Ta kontakt: brodrenebergh@resthon.no. Følg oss på sosiale media for å holde deg oppdatert! Facebook / Instagram.

Book bord her!

 

 

Del:
Copied to clipboard