Laster Arrangementer

06

jan

Bb Scene / Lars Frank Kvartett med gjest Majken Christiansen

06 jan. kl 21:30 - kl 23:30

Bilde av Lars frank kvartet

Detaljer

Brødrene Bergh

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

06 jan. kl 21:30 - kl 23:30

Velkommen til live Jazzmusikk hos oss i 2023!

Lars Frank er en internasjonal ettertraktet klarinettist og saksofonist utdannet ved jazzlinja ved Norges Musikkhøgskole.

Lars spiler i band som Jazzombies, Ytre Suløens Jass Ensemble, Simple Jonny’s easy jazz band og flere prosjekter sammen med pianisten David Skinner. De siste årene han også vært solist på flere internasjonale festivaler og ble i 2016 tildelt den Japanske prisen Kobe Jazz Street Award.

Majken Christiansen synger revitalisert jazz i tradisjonen etter de store jazzdivaer, der Ella Fitzgerald alltid vil være én av de største inspirasjonskildene. Men Majken gjør sine ting med et åpent og oppdatert uttrykk, og uansett hva hun synger, så fortolker og formidler hun de tidløse tekstene og melodiene fra The American Songbook med varme, ærlighet og overbevisning.

Majken kommer opprinnelig fra København. Siden midten av 1990-tallet har Majken vært Danmarks mest populære swingjazz-sangerinne. Hun har gjort utallige konserter, har spilt inn flere plater, og har egen dansk fanklubb! Siden 2001 har Majken bodd i Oslo, der hun bl.a. er solist med Norges mest profilerte storband og militærorkestre og har turnert mye for Rikskonsertene.

Med en så allsidig kvartett fra Norge, er Majken Christiansen et perfekt dansk motstykke. Elegant, morsom og sensitiv, men også kraftfull som en ”big fat mama”. Utdannet som skuespiller og sanger i Danmark, Norge og USA, har Majken alt som skal til for å gripe et publikum, det være seg i et teater, i en konsertsal, eller i en liten klubb…
(Erling Wicklund, produsent i NRK)

Majken Christiansen er en fleksibel entertainer. På events og på jazzklubber opptrer hun gjerne i trio-, kvartett- eller kvintett format. Ett av hennes prosjekter er sammen med Morten Gunnar Larsen (piano) og Georg Reiss (klarinett). Hun er også solist og fronter ulike storband.

I 2017 gjorde Majken en rekke større konserter i anledning av markeringen av Ella Fitzgeralds 100 års jubileum.

Konserten er helt GRATIS, bare bli med! Kl. 21:30 – til sent.

Om konseptet Bb Scene:
På Bb Scene ønsker vi å tilgjengeliggjøre live Jazzmusikk som folk flest gledes av. Vi plukker musikere fra den norske Jazz diasporan og lar de fremføre det de brenner for. I et lokale der musikk, dans og drikk møtes og skaper et, for oslo, unikt atmosfære.

På Bb Scene skaper vi et rom der Django Reinhardt, Jelly Roll Morton, Fats Waller og Louie Armstrong hade gledet seg til å opptre, en av de beste plassene til å oppleve jazz i Oslo!
Spørsmål eller spesielle forespørsler? Ta kontakt: brodrenebergh@resthon.no. Følg oss på sosiale media for å holde deg oppdatert! Facebook / Instagram.
Del:
Copied to clipboard