Laster Arrangementer

14

apr

Bb Scene // Live Standards

14 apr. kl 21:30 - kl 23:30

BB Scene på Brødrene bergh

Detaljer

Brødrene Bergh

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

14 apr. kl 21:30 - kl 23:30

Velkommen til Bb Scene Live Standards!

Live Standards spiller sine egne arrangement på kjente kjære jazz-standardlåter i tillegg til versjoner av sanger som gjort kjent av blant annet Billie Holiday, Frank Sinatra og Ella Fitzgerald.

Live Foyn Friis er en kjent vokalist både i Norge og utlandet som har gjort seg bemerket med flere plateutgivelser. Med i kompet er Odd Steinar Albrigtsen, Håkon Bjørgo og Magnus Eide som er vel etablert på den Oslo og Norges musikkscene.

Lineup:

Live Foyn Friis – Vokal

Odd Steinar Albrigtsen – gitar

Håkon Bjørgo – bass

Magnus Stefaniassen Eide- Trommer

 

Konserten er helt GRATIS, bare bli med! Kl. 21:30 – til sent.

Om konseptet Bb Scene:
På Bb Scene ønsker vi å tilgjengeliggjøre live Jazzmusikk som folk flest gledes av. Vi plukker musikere fra den norske Jazz diasporan og lar de fremføre det de brenner for. I et lokale der musikk, dans og drikk møtes og skaper et, for oslo, unikt atmosfære.

På Bb Scene skaper vi et rom der Django Reinhardt, Jelly Roll Morton, Fats Waller og Louie Armstrong hade gledet seg til å opptre, en av de beste plassene til å oppleve jazz i Oslo!

Spørsmål eller spesielle forespørsler? Ta kontakt: brodrenebergh@resthon.no. Følg oss på sosiale media for å holde deg oppdatert! Facebook / Instagram.

Book bord her!

Del:
Copied to clipboard