Laster Arrangementer

08

des

Bb Scene / Natalie Aldema Band

08 des. kl 21:30 - kl 01:30

BB Scene på Brødrene bergh

Detaljer

Brødrene Bergh

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

08 des. kl 21:30 - kl 01:30

Natalie Aldema Band har fordypet seg i jazz-standard repertoire med sanger som swinger med både snert i tekst og melodi. Musikk plukket ut fra artister som Peggy Lee & Anita O´Day mm. vil bli framført. Bandet skaper musikalsk intensitet og glede med låter som Fever, Goody Goody mm. Natalie har en varm klangfull stemme og synger flinkt men lekent med et personlig sound og sterkt tekstlig uttrykksevne. Bandet gjennomførte 40 konserter i fjor og har høstet stående applaus ved flere anledninger.

The Band:

– Natalie Aldema – Vokal, bosted, Sandvika
– Norge Asle Roe – Gitar, bosted, Ski
– Morten Kvam – Kontrabass, bosted, Moss
– Jarle Vespestad – Trommer, bosted, Nesodden

Konserten er helt GRATIS, bare bli med! Kl. 21:30 – til sent. BOOK BORD HER

Om konseptet Bb Scene:

På Bb Scene ønsker vi å tilgjengeliggjøre live Jazzmusikk som folk flest gledes av. Vi plukker musikere fra den norske jazzdiasporaen og lar de fremføre det de brenner for. I et lokale der musikk, dans og drikk møtes og skaper et, for oslo, unikt atmosfære.

På Bb Scene skaper vi et rom der Django Reinhardt, Jelly Roll Morton, Fats Waller og Louie Armstrong hade gledet seg til å opptre, en av de beste plassene til å oppleve jazz i Oslo!

Spørsmål eller spesielle forespørsler? Ta kontakt: brodrenebergh@resthon.no. Følg oss på sosiale media for å holde deg oppdatert! Facebook / Instagram

Del:
Copied to clipboard