Laster Arrangementer

10

feb

Bb Scene / Oslo Swingers Club

10 feb. kl 21:30 - kl 02:00

Oslo Swingers club på bb scene

Detaljer

Brødrene Bergh

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

10 feb. kl 21:30 - kl 02:00

Oslo Swingers Club

Oslo Swingers Club kommer til Brødrene Bergh! Med rytmer det ryker av og henrivende entusiasme er gjengen med den smittende spillegleden ute etter å spre jazzbasillen til folket, én synkopering av gangen. Bandet har tidligere skapt furore på små og store scener i Oslo, så hva kommer til å skje når vokalist og frontfigur Emily C Brannigan tar scenen på Brødrene Bergh? Det eneste som er sikkert, er at det blir spenning, moro og overraskelser, både for band og publikum.

Det skorter heller ikke på spirituell stimuli når bandet loser deg gjennom deres humoristiske, men tankevekkende låter. Takket være deres umettelige spillelyst har de opptrådt på alt fra de bruneste buler til de smukkeste scener i inn- og utland. Denne gjengen har vært ute en vinternatt før, og har en røverhistorie eller to på lur

Konserten er helt GRATIS, bare bli med! Kl. 21:30 – til sent. BOOK BORD HER

Om konseptet Bb Scene:

På Bb Scene ønsker vi å tilgjengeliggjøre live Jazzmusikk som folk flest gledes av. Vi plukker musikere fra den norske jazzdiasporaen og lar de fremføre det de brenner for. I et lokale der musikk, dans og drikk møtes og skaper et, for oslo, unikt atmosfære.

På Bb Scene skaper vi et rom der Django Reinhardt, Jelly Roll Morton, Fats Waller og Louie Armstrong hade gledet seg til å opptre, en av de beste plassene til å oppleve jazz i Oslo!

Spørsmål eller spesielle forespørsler? Ta kontakt: brodrenebergh@resthon.no. Følg oss på sosiale media for å holde deg oppdatert! Facebook / Instagram

Del:
Copied to clipboard