Laster Arrangementer

08

mar

Bb Scene / Rubber Soul Quartet

08 mar. kl 21:30 - kl 23:30

BB Scene Rubber soul quartet

Detaljer

Brødrene Bergh

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

08 mar. kl 21:30 - kl 23:30

Vi byr på stemningsfull jazzmusikk, midt på Karl Johans Gate.

The Beatles er et av musikkhistoriens mest innflytelsesrike band. Det å spille de klassiske låtene til The Beatles i jazzversjoner er hva Rubber Soul Quartet har kastet seg ut i. Store deler av Beatles-repertoaret egner seg nemlig godt til å leke med for jazzmusikere. Med utgangspunkt i de originale melodiene gjør Rubber Soul Quartet re-arrangerte jazzversjoner av f.eks. Norwegian Wood, Drive My Car og She’s Leaving Home m.fl., både med og uten vokal, ispedd fun facts. Repertoaret er stort og økende.
Trommer: Torstein Ellingsen
Gitar: Svein Erik Martinsen
Kontrabass: Andreas Dreier
Saxofon: Håvard Fossum

Konserten er helt GRATIS, bare bli med! Kl. 21:30 – til sent.

Om konseptet Bb Scene:
På Bb Scene ønsker vi å tilgjengeliggjøre live Jazzmusikk som folk flest gledes av. Vi plukker musikere fra den norske Jazz diasporan og lar de fremføre det de brenner for. I et lokale der musikk, dans og drikk møtes og skaper et, for oslo, unikt atmosfære.

På Bb Scene skaper vi et rom der Django Reinhardt, Jelly Roll Morton, Fats Waller og Louie Armstrong hade gledet seg til å opptre, en av de beste plassene til å oppleve jazz i Oslo!

Spørsmål eller spesielle forespørsler? Ta kontakt: brodrenebergh@resthon.no. Følg oss på sosiale media for å holde deg oppdatert! Facebook / Instagram.

Book bord her!

Del:
Copied to clipboard