Laster Arrangementer

13

okt

Frode Kjekstad Kvartett ft. Miriam Paulsen

13 okt. kl 21:30 - kl 01:30

blide av jazz artister frode & miriam

Detaljer

Brødrene Bergh

Karl Johans gate 35, 0162 Oslo

13 okt. kl 21:30 - kl 01:30

Bb Scene ønsker Frode Kjekstad Kvartett og Miriam Paulsen velkommen!

Frode Kjekstad er en av landets beste jazzgitarister som har opptrådt på de legendariske klubbene Ronnie Scott’s i London og Smoke i New York. Den 48 år gamle musikeren og gitar-pedagogen har gitt ut fire album i eget navn sammen med storheter som Dr. Lonnie Smith, Eric Alexander og Alberto Marsico, m.fl.

https://en.wikipedia.org/wiki/Frode_Kjekstad

Miriam Paulsen har alltid hatt en fascinasjon for «de gamle» jazzsangerne Peggy Lee, Ella Fitzgerald og Julie London.

Frode og Miriam har gjort flere jazz-turnéer, blant annet under Bærum Jazzfestival i september 2022. For tiden jobber hun med repertoaret fra den såkalte «The American Songbook», med kjente og mindre kjente perler fra jazzhistorien.

Konserten er helt GRATIS, bare bli med! Kl. 21:30 – til sent.

Om konseptet Bb Scene:
På Bb Scene ønsker vi å tilgjengeliggjøre live Jazzmusikk som folk flest gledes av. Vi plukker musikere fra den norske Jazz diasporan og lar de fremføre det de brenner for. I et lokale der musikk, dans og drikk møtes og skaper et, for oslo, unikt atmosfære.

På Bb Scene skaper vi et rom der Django Reinhardt, Jelly Roll Morton, Fats Waller og Louie Armstrong hade gledet seg til å opptre, en av de beste plassene til å oppleve jazz i Oslo!

Spørsmål eller spesielle forespørsler? Ta kontakt: brodrenebergh@resthon.no. Følg oss på sosiale media for å holde deg oppdatert! Facebook / Instagram.

Book bord her!

 

Del:
Copied to clipboard